Over ons

Je bent bij ons in goede handen. Al onze psychologen zijn aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Ben je verwijzer, bel ons dan gerust. We geven de voorkeur aan een warme overdracht.

Hoe helpen we je?

Warmte staat in onze psychologenpraktijk Drachten voorop. In de behandeling gaan we samen op zoek naar de achtergrond van je klachten. Vervolgens gaan we samen aan het werk. We nemen alle ruimte om te onderzoeken en komen zo samen tot een probleemanalyse. Na deze onderzoeksfase gaan we meer praktisch te werk, bijvoorbeeld door met nieuw gedrag te experimenteren waardoor uiteindelijk verandering kan plaatsvinden.

Heb je bijvoorbeeld verminderde energie, relatieproblemen of somberheid? De psychologen van Psycholoog Drachten kunnen je adviseren bij problemen of klachten. Ook kun je bij ons terecht voor psychologische behandeling, begeleiding en coaching.

Met welke klachten of problemen kun je terecht bij psycholoog Drachten?

Als je last hebt van klachten, is het moeilijk om in je eentje erachter te komen waar die klacht precies vandaan komt. Een oplossing zien is op dat moment vaak moeilijk. Accepteren dat hulp of steun zoeken bij het vinden van die oplossing nodig is voor jou, is dan de eerste stap.

Een groot deel van klachten, ook lichamelijke klachten en problemen hangen samen met je psyche en je psychische gezondheid. Misschien herken je bij jezelf of je dierbare een van de volgende problemen:

We staan voor je klaar

Mocht je op onze website niet alle informatie vinden die jij zoekt, bel of mail ons dan gerust! Onze assistente Betty Jongbloed beantwoordt graag al jouw vragen. Je kunt met haar ook een eerste afspraak maken.

Je kunt dagelijks bellen tussen 9 en 16 uur voor een afspraak: 0512-726026.

Neem direct contact op met Psycholoog Drachten!

Vanwege het Corona virus is online therapie mogelijk

Meer info
X